כל הסודות לבחירת טחינה מומלצת

בקרב חובבי הטחינה יש שיח ער בנוגע לטחינה הטובה ביותר, מבין מגוון הטחינות הקיימות כיום בשוק. כמובן, ישנם ממרחי טחינה הנמכרים בסופר המקומי ואפילו כמה סוגים של טחינה בקופסאות שימורים שנמכרות פה ושם. אבל אלו אינם מתקרבים לסוגי הטחינה המומלצים על ידי חובבי הטחינה האמיתיים. אלו, אשר יודעים מה באמת כדאי לקנות, לא מתפשרים על פחות מהטוב ביותר. 

ישנם כמה סוגים ושמות מובילים בתחום והוויכוח תמיד חוזר אל אותם השמות, כאשר כל צרכן מאמץ לו את סוג הטחינה האהוב עליו יותר מאחרים. בשורה התחתונה, נראה כי עדיין אין הסכמה גורפת על סוג אחד מסוים של טחינה ועדיין, יעידו רבים כי בין סוגי הטחינה הנבחרים, ישנן רק מעטות שבאמת מעוררות תענוג קולינרי.

ערכים ללא פשרות

בין הגורמים המהותיים ביותר שחשוב לתת עליהם את הדעת הם הערכים התזונתיים של הטחינה. טחינה מומלצת ידועה בהיותה בעלת חומרי גלם איכותיים ורכיבים תזונתיים חיוניים לשמירה על בריאות הגוף. לפיכך, חשוב להכיר גם את היתרונות התזונתיים שיש לטחינה, וגם את ההבדלים בין סוגי הטחינה הקיימים. טחינה משומשום טהור היא בעלת מאפיינים שונים ונתונים תזונתיים שונים מטחינה גולמית, שלא לדבר על טחינה מעובדת. 

לצורך ההמחשה, בטחינה גולמית העשויה שומשום טהור היא בעלת 100 מ"ג סידן בכל 100 גרם טחינה. ובל נא נעצור את נשימתנו, שכן בטחינה משומשום מלא יש 600 מיליגרם סידן בכל 100 גרם טחינה ולפעמים אפילו עד 900 מ"ג סידן. בפעם הבאה שאתם מחפשים טחינה מומלצת חפשו טחינה משומשום מלא ולו על מנת לתת לגוף שלכם את מה שהוא זקוק לו באמת.

גורם נוסף ההופך טחינה משומשום מלא לטחינה מומלצת הוא כמויות הנתרן. ככל שיש יותר מלח במזון, כך הגוף שלנו יפריש יותר סידן מהכליות ומסיבות אלו חשוב לצרוך טחינה מומלצת בעלת כמות נתרן נמוכה. כדי לדעת אם כמות הנתרן היא ברמה סבירה, ודאו כי אין יותר מ-30 מ"ג.

כלי אחסון – עניין טעון

גורם נוסף שיש לתת עליו את הדעת הוא אריזה של הטחינה. נכון, זה לא הדבר הראשון שתחשבו עליו כשתבחרו לקנות טחינה ועם זאת, רוב הטחינות המאוחסנות במיכלים בעלי כימיקלים מזהמים פוגעות בבריאות. הכימיקלים המצויים באריזות אלו הם מסיסים בשומן וכתוצאה מכך, טחינה, המורכבת בעיקר מ57% שומן, מסייעת בהמסתם. 

הכימיקלים הללו נכנסים לגוף ולפיכך, בבחירת טחינה מומלצת חשוב לתת את הדעת ולשים לב גם לאריזה של הטחינה. 

לסיכום, חשוב להעדיף טחינה מומלצת משומשום מלא, וכמו כן להקפיד כי שיעורי הנתרן בטחינה יהיו נמוכים כך שספיגת הסידן בדם תהיה גבוהה. אלו מבטיחים כי הטחינה שתצרכו תהיה לא רק טעימה אלא לא פחות חשוב מכך, גם מזינה את הגוף. 

מבחר מגשי האירוח שלנו:

מגשי אירוח מלוחים

נשנושים

מגוון רולים

מגשי אירוח מגשי אירוח הפכו לאחרונה לאחד מהמוצרים המובילים בתחום האוכל הנגיש והמהיר באירועים שונים. כמעט בכל אירוע בין אם פרטי או עסקי אפשר לראות מגשי אירוח מונחים בצורה מעוצבת ומסודרים היטב בתוך מגש מזמין. אם בעבר תחום הפינגר פוד- מזון נגיש שלוקחים ואוכלים אפילו בעמידה, היה חדש או פחות פופולארי הרי שכיום כמעט כל חברת עסקים, בעלי אירועים או מסיבת כיתה רק מזמינים מגשי אירוח מסוג זה. למגשי האירוח השונים יש קונספט בעל משמעות, זה לא רק להניח את האוכל יפה במגש אלא יש מעבר לזה, תכנון, התאמת סוג האוכל לאירוע אם מדובר על אירוע משפחתי שמתרחש בשעות הבוקר אז גם מגשי האירוח יתאימו לסגנון- למשל ארוחת בוקר קלה הכוללת פשטידות קטנות, סלטים, כריכים עם גבינות מסוגים שונים ועוד. מגשי אירוח- למה זה טוב? השאלה הראשונה שעולה היא האם באמת מגשי אירוח יהפכו את אווירת האירוע לחוויה בלתי נשכחת ? ובכן בהזמנת מגשי אירוח אתם יוצרים קודם כל קירבה בין אנשים , כך שאם מדובר באירוע פרטי שלכם אתם יכולים להפגיש בין חברים, משפחה או מכרים שמזמן לא התראו וזה זמן מצוין לעשות זאת איך ? המפגש בשולחנות מגשי האירוח יוצרים את הקשר ברגע שמישהו לוקח נאכל מהמגש הוא נתקל פנים מול פנים באותו קרוב משפחה או חבר שלא ראה שנים ובכך נוצרת קירבה אנושית של ממש, אגב זה גם מתאים לאירועי חברה, מינגילינג כך נוצרים קשרים וחברויות. מגשי האירוח הרבה יותר קלים , לא צריך לדאוג לכלים מיוחדים, הכל נמצא על השולחן ובאופן נגיש ביותר, האורח לא מרגיש "לא נעים" שהוא לוקח עוד ביס ממגש אירוח אחר, זו תחושה אינטימית , נעימה שלא משאירה רגשי אשם בנוגע לאוכל , כך שכל אחד יכול לאכול כמה שהוא רוצה. ומה ההבדל בין קייטרינג למגשי אירוח? אחד היתרונות הבולטים ביותר בהזמנת מגשי אירוח זה התנועה והיכולת לעבור ממקום למקום ולאכול כמה שרוצים, בצלחת אפשר לשים מגוון גדול יותר של סוגי אוכל לעומת קייטרינג שקודם כל יושבים ואז מחכים לאוכל שיגיע ואז מזמינים מה שרוצים, במגשי אירוח אין כללים האוכל כבר נמצא על השולחן ורק מה שנותר לאורח לעשות זה לגשת לשולחן ולקחת את המנות שהוא רוצה . הבדל נוסף בין השניים הוא בקייטרינג אי אפשר לערבב מלוח או מתוק ביחד, לעומת מגשי אירוח ברגע שיש מבחר על שולחנות האירוח פשוט כל אדם לוקח מה שהוא רוצה, יכול לערבב מלוח עם מתוק, ומה שעולה על רוחו. מגשי אירוח יתאימו לכל אחד? תחום הקולינריה רק הולך וגובר ובכל פעם אנו עדים למאכלים חדשים וצורות אירוח שונות, כך גם לגבי מגשי האירוח. אם אתם אוהבים אירוח מסוג אחר קצת , לא סטנדרטי , אירוח מיוחד שלא משאיר הרבה לכלוך מאחור – אין ספק כי מגשי האירוח והעיצובים השונים שלהם זה בדיוק מה שאתם צריכים. יש הרבה מעבר למגשי האירוח, וזה סידור המגשים על השולחן תוספות של עיטורים שונים מסביב. סגנונות מאכלים שונים אם זה טבעוני, צמחוני , ללא גלוטן או ללא חלב- היום המודעות למאכלים רבים והתחשבות בכל סוגי האוכלוסייה הסובלת מאלרגיות שונות היא גבוהה וניתן להכין מאכלים מצוינים וטעימים מאוד שאין הבדל בטעם . יתרון בולט נוסף בהזמנת מגשי אירוח הוא הקלות שאחרי האירוע ומה הכוונה? במקום לנקות את הכלים , לסדר או לאסוף, פשוט מאוד לוקחים שקיות גדולות ומפנים הכל לשקיות והיישר לפח הזבל, לא צריך לשטוף את הכלים או להחזיר הכל נגיש ומהיר- בדיוק כמו החיים שלנו אין לנו זמן להתעסק עם סידור השולחן מחדש פשוט מאוד מפנים הכל וכאילו כלום לא היה. אין ספק כי עולם חדש של קולינריה נפתח והיום כבר רואים זאת באירועים רבים, מגשי האירוח הפכו למנות מכובדות המוגשות בטוב טעם על מגשים מעוצבים ומובילים את האירוע בתחושה של חוויה בלתי נגמרת, הקלילות, הנגישות והטעם המושלם של המאכלים על פני המגשים הם שהופכים את האירוע לבלתי נשכח. הנוכחות של המגשים הללו מעוררת את בלוטות הטעם , מזמינה ומזינה את הסועדים לטעום ולהרגיש את האיכות בפשטות של מגשי האירוח.
מגשי אירוח חלבי ב{city}

לחמים מדהימים

מבחר מתוקים

סלטי העונה

מגשי כריכים לאירועים
תמונה של מגשים

מגשים

מגשים הינה חברת קייטרינג המתמחה במגשי אירוח וקייטרינג חלבי ברמה גבוהה מאד ובשירות ארצי.

סוד הטופו במחבת שכולם מדברים עליו

איך להכין טופו במחבת אז אתם בוודאי תוהים איך להכין מנה שמתאימה כמעט לכל תפריט, מנה שיכולה להפוך באחת להיות האורחת המרכזית

להזמנה >> דילוג לתוכן